Την Πέμπτη στις 29 Μαΐου 2025, η Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου Ημέρας Παιδιών, Εφήβων και Νεαρών Ενηλίκων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος Π.Ε Αχαΐας του Σωματείου ΙΚΕΛΟΣεπισκέφθηκε στα πλαίσια Διασύνδεσης το 14οδημοτικό σχολείο Πάτρας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Ζωγόπουλο, καθώς και εκπαιδευτικούς του σχολείου, σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Ημέρας. Η ενημέρωση επικεντρώθηκε στον τρόπο λειτουργίας του σωματείου, στις παρεχόμενες παρεμβάσεις, αλλά και στις δυνατότητες συνεργασίας με τη σχολική κοινότητα για την υποστήριξη παιδιών με ΔΑΦ και των οικογενειών τους.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών διασύνδεσης του Κέντρου με φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας, με στόχο την προώθηση της έγκαιρης παρέμβασης, της συνεργασίας και της ευαισθητοποίησης γύρω από θέματα που αφορούν στο φάσμα του αυτισμού.
